Nyheter 2019

Som en del av WIP arrangeras även två separata workshops för allmänheten och en utställning.

Workshop: Work in Translation

Måndag 8 april kl. 15.30-18.30
Plats: Stadsbiblioteket, Sankt Petri kyrkogata 6 i Lund

En workshop för dig som är illustratör eller författare och som vill utforska hur bild/text-relationen fungerar i praktiken. Workshopen leds av illustratören Bernardo P. Carvalho och författaren Isabel Minhós Martins (båda från Portugal) som har skapat bilderböcker tillsammans i många år och även driver förlaget Planeta Tangerina. I denna workshop jobbar skrivande och tecknande personer tillsammans. Kostnadsfritt. Anmälan görs till: litteralund@lund.se. Skriv "Work in Translation" som subject i mailet. Först till kvarn! På engelska. 

Work in Progress - Utställning, vernissage och mingel

Tisdag 9 april kl. 19-21
Plats: Stadshallen LAB, Stortorget 9

Kom och titta på resultatet av helgens masterclasses för professionella illustratörer. Utställningen kommer sedan vara öppen varje dag 12.00-17.00 fram till 12 maj.

Workshop: WIP Open

Onsdag 10 april kl. 17.00-19.00
Plats: Stadshallen LAB, Stortorget 9

En workshop för dig som är eller vill bli illustratör, eller som är nyfiken på att prova hantverket. Workshopen kommer att ledas av illustratörerna Karin Cyrén och Siri Ahmed Backström. Kostnadsfritt: Anmälan görs till: litteralund@lund.se. Skriv "WIP Open" som subject i ditt mail. Först till kvarn!