Skolprogram 16 – 20 april 2018

Bildworkshop

Monsterworkshop med Johan Egerkrans, författarbesök med poplulära Lin Hallberg och Petter Lidbeck, olika bildworkshops för de minsta skolbarnen med tre fantastiska illustratörer, och mycket mer.

Äntligen är det dags för Litteralund igen! I år rymmer programmet extra många författarbesök, men även musikteater, bildworkshops och film. Något för alla smaker och åldrar helt enkelt.

SISTA ANMÄLNINGSDAG HAR PASSERAT. VÄLKOMMEN TILLBAKA NÄSTA ÅR!

Så går anmälan till

Ni väljer ut de programpunkter ni önskar delta i, samordnar med övriga lärare och ger i uppgift till skol- eller lärarbibliotekarien att göra anmälan i vår e-tjänst senast den 2/2 2018.

Om ni inte har någon bibliotekarie på er skola bör ni utse en annan ansvarig som kan hålla i kontakten med Litteralund. Varje skola kan anmäla sig till flera programpunkter, men bara en anmälan tack!

Observera att detta är en intresseanmälan! Vi fördelar programmen efter era önskemål så långt det är möjligt och återkommer med en bekräftelse senast den 12 februari. Finns det platser kvar då går vi ut med en andra möjlighet till anmälan.

Vad kostar det?

40 kr/elev och programpunkt.

Tänk på att ni kan använda skapande-skolapengar för att bekosta ert deltagande. Transportresurs finns för dem som behöver det.

Om Litteralunds skolprogram

Litteralunds skolprogram riktar sig till alla skolor i Lunds kommun, och når varje år drygt 2000 elever med författarbesök, bildworkshops, teaterföreställningar och mycket annat.


Faktaansvarig: Kultur- och fritidsförvaltningen, Lunds kommun   
Ändrad: 2018-03-06

Litteralunds skolprogram 2018