Program för skolorna i Lunds kommun

Monsterworkshop med Johan Egerkrans, författarbesök med poplulära Lin Hallberg och Petter Lidbeck, olika bildworkshops för de minsta skolbarnen med tre fantastiska illustratörer, och mycket mer. Äntligen är det dags för Litteralund igen!

SISTA ANMÄLNINGSDAG HAR PASSERAT. VÄLKOMMEN TILLBAKA NÄSTA ÅR!

Om Litteralunds skolprogram

Litteralunds skolprogram riktar sig till alla skolor i Lunds kommun, och når varje år drygt 2000 elever med författarbesök, bildworkshops, teaterföreställningar och mycket annat.

Här kan du se programmet för 2018 i sin helhet (PDF)

Så går anmälan till

Ni väljer ut de programpunkter ni önskar delta i, samordnar med övriga lärare och ger i uppgift till skol- eller lärarbibliotekarien att göra anmälan i vår e-tjänst senast den 2/2 2018.

Om ni inte har någon bibliotekarie på er skola bör ni utse en annan ansvarig som kan hålla i kontakten med Litteralund. Varje skola kan anmäla sig till flera programpunkter, men bara en anmälan tack!

Observera att detta är en intresseanmälan! Vi fördelar programmen efter era önskemål så långt det är möjligt och återkommer med en bekräftelse senast den 12 februari. Finns det platser kvar då går vi ut med en andra möjlighet till anmälan.

Vad kostar det?

40 kr/elev och programpunkt.

Tänk på att ni kan använda skapande-skolapengar för att bekosta ert deltagande. Transportresurs finns för dem som behöver det.

Läs mer om transportresursen och skapande skola här.

Lunds kommun